Google+ Followers

Wednesday, 23 January 2013

what the ________

assalamualaikum ..
ape masalah kau ha budak??.pening plak aku.ye.memang aku x de kene mengene dengan kau.tapi makin meluat aku tengok perangai kau -_- ..boleh plak kau ckp kawan kau dah berubah.hey.sedarlah diri tu dulu..kau "hot" ??.kesah pulak..sbb semakin kau "hot" la perangai kau mcm nie..kau cakap kawan kau sombong la dah berubah la.ape la. -_-" ..entah mcm mne plak.kawan aku(laki) boleh jadi abang angkat kau.heiissh.kesian aku tgk kawan aku tuh..sokay..aku x nak masok campor..nnti aku jugak yg dpt pangkat busy body..

Monday, 31 December 2012

menggile skejap

assalamualaikum.nak tau knape tajuk "menggile skejap"..tajuk pon dah gle.nie kan lagi perbuatan..haha.tadi jalan jalan dengan dayana,khairun,arifah,kakak khairun,kak ada...actually tadi kitorang berempat jer.x bercampur dgn kakak kakak yg comel tuh :) ..pastu terserempak kat rumah khairun.so.join la skali.kak ada sporting..time kat atas motor gelak je memanjang..x de perkataan yg lawak pon jadi lawak.so.tu la puncenye.gelak jela..jalan-jalan pon dah x tau kat mne..ade je lorong...konah jer...pastu..aq ngan arifah terpisah pulak dengan diorang..sbb byk sgt kerete..so terpakse la stop dulu..tetibe ade pulak mamat 2 org nie..bawak kereta kiri kanan kiri kanan..ktorg da jgke dah.mesti ade sesuatu yg x kene dgn akal mamat tuh..ble diorang lalu je dpn kitorang,reaksi muke die.ya Allah..x tau nak terangkan..."macam nak keluarkan hingus kat ktorang" ...pikirlah mcm mne mke kalau mcm tu..okay.lupekan..dlm pkol 6:35 cmtu bersurai lah balek ke rumah msing2..orang kate anak dare mne boleh balek lmbat2...haha..sakai je ayat.terubatlah rindu kitorang ..sbb ade kawan yg dkat nak balek ostel..last day. :D .okay.tu je la nak crite..assalamualaikum ..

Sunday, 30 December 2012

31hb :(

terlebih dahulu.assalamualaikum.
waaaaaaaaaaaaaa...nak meraung boleh x.haha.entah knape aq x ske tarikh nie.haha.mcm x tau je.byk bende sedeh dalam tarikh nie..first :dah nak sekola..(semue org tau tuh) kedue:tingglkn kengkwan dengan my brother. (sementare je pon) ...ape2 pon aq nak minx maap kat semue kawan aq kalau aq ade buat salah kat korang utk tahun 2012.(mcm ayat dayana je.haha.pinjam sat naa)..nak aq list semue kawan aq ke??..maybe x payah kot.byk tuh.tu pon kalau diorang rase diorang kawan aq. :(em em em. ..especially seseorg tu..die je la antara kawan aq yg paham aq..woo.tacing nie.haha. smoge tahun 2013 lebih baik dari tahun 2012..nak cuti lagiiii..lepas nie mulelah aktiviti harian aq..tido-->bangun tido-->mandi-->siap2 pkai baju skolah-->go to school...sekolah memanggil manggil namaku..haha.sakai je.okay la.ape2 pon.jom countdown tuk 2013.selamat datang 2013.haha.mcm penyambut tetamu je.okay.assalamualaikum.

Friday, 28 December 2012

birthday

assalamualaikum :).

mlm nie nak update entry pasal my friend lagi.2 hb birthday my lovely friend :D..sadlife.first skolah sambut birthday.haha.okay ape..hehe.ouh.ckp byk kalau x tau nama org nye x gne jugok.tgk gamba pon dah tau cun.kompem la nme pon cun :3 ..nme die khairun izzati anak nawawi.nak tackle??.jgn.nnti aqil marah.haha.nak bagi hadiah.kirim kat aq.haha.btw.malam nie x de idea sgt nak tulis ape.standard la org bosan post mcm nie. -_- ..bosan dowh. btw. I love U khairun.happy birthday.may Allah bless U always.Nah setempek :* ..(tudung merah tu die :D .. yg buat peace tu)

Tuesday, 25 December 2012

friend :D


malam yg bosan!!..tibe2 terpikir plak kat kengkawan..so.ape lagi.nak update pasal diorang lah..apelah. (dayana,khairun,ainil,arifah).. <3

<~nie dayana.skang die mrsm.sedeh.x bleh jmpe sgt.die rajin.hahaha..btol lah.die baik,cun,rajin..slaloo naek moto ngan die.vroom~vroom~aq kenal die start skolah agame..*lupe drjh brpe*..sampai lah sekarang <3



nie plak khairun.skolah same with me :)..ngee~~..kitorang sehati sejiwe...auww~~.hahaha..x caye sudoh.hehe *joke*..die comel :3 ..n pandai..1 sikap yg aku x suke kat die ialah x suke kluar rumah..mcm housewife pulak.start kenal die dari darjah 4..sampailah sekarang <3

nie arifah.skolah same..yeay!. :) ..slalu kluar jalan2 ngan die.orgnye cun:D ..kadang kadang slalu buat aku sakit hati..hehe..xde la.start kenal die dari darjah 6..sampailah sekarang <3


nie ainil.skarang die skolah sri perak..terpisah sudahh..~~die comel,cun,"alim"..haha..yeke *joke*kadang2 die malas jugak kluar rumah mcm khairun .start kenal die dari sekolah agme *lupe darjah brape*..sampai lah sekarang <3

single?

hmm..maybe x laku kot..haha..x de la.actually malas nak pikir tntng cintan cintun nie..blaja la dlu..dah berjaye baru le pikir pasal bende nie..haha..mude lagi kot..:D ..erm..klo putus cinte kaco plajaran je..ape? kau ingat nak pikir pasal kau je ke..puih.kau sape..x wajib kot nak pikirkn.(x mentioned sesape pon)..woah..marah nie..x de pnglmn pon nak cite pasal nie.erm..tu pasal la pendek je ayat2 nye..nie je kot..x tau nak ckp mcm mne..nak tau lebih lanjut?..tye la org yg pernah "bercinte" nieh..mne le aq tau. -..-  okay ..x extreme sangat crite nie..x lyn??x best??bosan??..ade aku kesah..sape suruh bace. lantak la.blog aku..eceyh..gurau je..nah lolippop..dah dah..okay..baibai..assalamualaikum..~

Monday, 24 December 2012

sekolah dah nak start

sekolah?.erm.sbenanye malas nak sekolah.hehe..standard la.budak sekolah.x puas lagi cuti.nak kluar ngan kengkawan.lepas nie kene berkepit je la ngan buku -_- ..keje sekolah mcm biase lah..bertimbun timbun..mak n abah kompem x kasi mengadap lappy jer..aduih..rindu la dgn fwen yg dok asrama..huhuu..ade yg mrsm,skolah sains..aku?..aduih..jangan tanye la..kan dah tulis skolah mne. :p..jeles tau.awak nie x de la pandai mne...kawan ngan budak pandai pandai jer..huhu.btw..kitoranglah mangse pertame yg kene buat pbs..senior2 semue ckp "untunglah.pbs.x de PMR." ..x pikir plak mcm mne sengsarenye buat pbs nie..malas nak crite pasal pbs.sape yg melalui je yg memahami ape yang kitorang rase..hehehe.tacing pulak.. OkLa..that's all for today.  Assalamualaikum. selamat kembali ke sekolah :)